Forside-header-OM-Birgitte-Reeslev-.

Vendepunktet

Jeg levede et luksusliv og havde alt, hvad jeg nogensinde havde drømt om. Børn, mand, rejser, tjenestefolk. Men var dybt ulykkelig og meget utilfreds. Jeg var i konflikt med mig selv (og med andre), fordi jeg var utro mod mig selv.  

 

Vendepunktet blev en ualmindelig grim skilsmisse, som jeg idag kan takke for, at jeg har fundet min rette livsbane, og lever et langt mere harmonisk, fredeligt og meningsfuldt liv, end nogensinde før.

 

Sådanne vendepunkter får vi alle. Hvor mulighederne for at vågne op til vores sande potentiale og egentlige livsformål er tilstede. 

 

Grib ethvert vendepunkt i dit liv, og lad det udvikle dig. 

Sådan gør du den største forskel. Og ikke kun for dig selv.

 

Formidler af spirituel visdom
og bevidsthed

 

Min spidskompetance er at stille de helt rigtige spørgsmål.

De guider dig i en dybtgående proces mod dit højeste potentiale, 

og skaber forudsætningerne for, at du kan opnå 

den ægte forandring, du ønsker.

Vendepunktet-for-Birgitte-Reeslev-fik-hende-på-rette-livsbane-hvor-hun-nu-bruger-sin-spidskompetance-at-stille-de-rette-spørgsmål-som-formidler-en-dybtgående-forandringsproces
MPF logo

Birgitte er uddannet Psykoterapeut MPF, hypnoseterapeut, mentor, meditationsvejleder og lærer

 

“Birgitte kunne se ting, jeg ikke gav udtryk for, og som ingen andre har set.

Hun vidste hvad der foregik inden i mig”

Problemet føles ikke længere som et problem

Inden jeg kom her, havde jeg hele tiden et tilbageblik på historien, på hvad der er sket. Nu kan jeg mærke, at jeg accepterer det, og mit behov for at dvæle ved det er åbenbart – og overraskende – væk. Jeg har rykket mig længere, end jeg havde forventet og regnet med.

Asta Elina Plough

“Jeg takker dig for det gode samarbejde, og ikke mindst din måde at være på  og den varme, du har mødt mig med hver eneste gang. Du har givet mig en masse, jeg kan bruge resten af mit liv, som jeg vil være dig evigt taknemlig for” ❤️

På forhåbentligt gensyn 😊

Knus og kram, Nina

Jeg tror ikke man kan finde en mere direkte eller effektiv måde at løse sine problemer på. Jeg vil bare gerne sige tak.

Victoria Ernland

Billede-med-citat-af-Oliver-Burkemann-the-eight-secrets-to-a-fairly-fullfilled-

Få min 10 siders TJEKLISTE på pdf

Find ud af hvor i dit liv du er utro 

mod dig selv 

Den giver dig svar på hvordan det påvirker dig selv og dine relationer, og hvordan du kan opdage det.

PS. Den koster kun din email og du får samtidig fri adgang til mit inspirerende nyhedsbrev, 

som du let kan framelde dig.