reference-Asta-Elina-Ploug-Det-er-vildt-den-effekt-det-har-paa-saa-faa-gange-det-rykker-virkelig-noget-i-en

Det er vildt den effekt det har på så få gange – det rykker virkelig noget i en

Jeg kunne allerede efter første gang mærke, at jeg havde fået et helt andet billede af mig selv, og en helt anden kærlighed til mig selv.

Det er blevet mere klart for mig, hvem jeg er, og jeg er mere bevidst om de gode ting der er i mit liv, og hvorfor de er gode for mig. Mit job som jordemor for eksempel, som er så livsbekræftende.

Det er meget overvældende på en meget positiv måde

At have den der følelse af at have et kærligt forhold til sig selv. Det er vildt. Grundoplevelsen af at tage ansvar for en selv, at jeg er mig selv nærmest. Og acceptere det man har med sig –  har været helt vildt for mig.

Jeg føler mig mere let, og jeg kan mærke mig selv meget mere, er glad for det jeg har og helt vildt spændt på min fremtid!

Problemet føles ikke længere som et problem

Inden jeg kom her, havde jeg hele tiden et tilbageblik på historien, på hvad der er sket. Nu kan jeg mærke, at jeg accepterer det, og mit behov for at dvæle ved det er åbenbart – og overraskende – væk. Jeg har rykket mig længere, end jeg havde forventet og regnet med.

Og det er kommet ret umiddelbart, det er ikke noget jeg har resoneret mig frem til. Det er kommet bag på mig, at jeg ikke har behov for at forklare min mor noget, eller arbejde videre med det.

Den meditative måde at arbejde på gør, at jeg bliver bevidst om, at mine følelser er forbundet til andre ting, end jeg gik og troede

Hvis jeg skulle genfortælle min historie, ville alle de nedslag jeg havde lavet været, det og det er sket, og derfor har jeg det sådan med min mor. Men her har jeg fået kontakt med nogle situationer, som ikke er nogle af dem jeg ville sidde og udvælge. Jeg det har været så spændende at komme i kontakt med episoder, som jeg aldrig ville tillægge en betydning, men som viser sig at have haft det.

Og jeg kender ikke på forhånd det gode svar, sidder ikke og sortere i min egne tanker undervejs, det er mere umiddelbart og sandfærdigt – mere kernen af mig.

Jeg er fuldt bevidst om alt, når jeg går herfra, det står så klart og tydeligt for mig.

Når jeg mærker efter, så får jeg svaret på det, du spørger om

Den kropslige del har været vildt spændende. Jeg har kunnet mærke at min krop arbejder mere end mine tanker. Min krop svarer for mig, før jeg ved, hvad svaret er. Det starter i kroppen, før der kommer ord på det.

Det har været sindsygt behageligt at komme her, virkelig rart. Jeg har hele tiden haft fornemmede af, at vi har haft god tid. Et lille fristed, hvor man kan få lov at være og dele og føle.

Du hjælper mig til at blive opmærksom på, hvad der sker i mit system. Samtidig med, at du guider mig til at håndtere tingene, jeg er i kontakt med.

Få min 10 siders TJEKLISTE på pdf

Find ud af hvor i dit liv du er utro 

mod dig selv 

Den giver dig svar på hvordan det påvirker dig selv og dine relationer, og hvordan du kan opdage det.

PS. Den koster kun din email og du får samtidig fri adgang til mit inspirerende nyhedsbrev, 

som du let kan framelde dig.