#18 Man kunne prøve at tro på noget

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#18 Man kunne prøve at tro på noget
/

Jens Johansen er et ualmindelig almindeligt navn, og personen bag er både helt almindelig og helt ualmindelig. Han er leder af Spiritistisk Trossamfund, og taler ikke kun med ånder, men er også optaget af at kunne bevise deres tilstedeværelse. Det gør han gennem både mentalt og fysisk medieskab for, som han siger, “Hvis man ikke har gjort sig umage med at undersøge det, bliver det en trossag”.

Min samtale med Jens bliver da også afbrudt et par gange, af fysiske ting der sker, som aldrig er sket før. Hverken under optagelser eller i al almindelighed. Og beviser blot, ifølge Jens, at “ den åndelige virkelighed er ligeså konkret, som den jordiske virkelighed er.”

Lyt med til vores samtale om livet som kan betragtes som et højskoleophold, hvor vi som mennesker fungerer som et stort symfoniorkester med en individuel inkarnationsplan. Hvorfor vi ikke har en helt fri vilje, og hvad vores absolut eneste grund til at være her er.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv mig dit nummer og bliv ringet op

Overvejer du et forløb her hos mig?

Jeg tilbyder en vejledende og afklarende samtale pr telefon med mig. Ring til mig, eller giv mig dit nummer, så ringer jeg til dig.