header-podcast-lad-livet-lykkes

At lade livet lykkes skal ikke være forbeholdt de få

Lad Livet Lykkes er en podcast for mennesker, der vil noget med deres liv.

Den skabes i samarbejde med mennesker, der med personlig erfaring og viden kan medvirke til at skabe større bevidsthed  om livet generelt og vores egen evne til at få det til at lykkes.

 

For vi har meget større indflydelse på vores eget liv, end de fleste er klar over.

Lyt til tidens mest inspirerende og vidende mennesker.

Og få taktstokken til dit liv, med viden, der sætter dig i stand til at mestre det. Her.

Velkommen til.

Lad Livet Lykkes episoder

Livsmestring med læge, forsker og healer Tobias Anker Stribb

# 24 Hvis jeg ikke ved, hvem jeg selv er, har jeg jo ingen chance for at stikke en retning ud for mit liv

Podcast-lad-livet-lykkes-episode-24-med-Tobias-Anker-Stribb

I de sidste år af lægestudiet skulle man tro, at retningen er klar. Men for Tobias manglede der noget, som han ikke blev undervist i på medicinstudiet. Han mærkede en stor længsel mod sig selv, mod at komme i kontakt med sig selv. Han kalder det en eksistentiel krise, der ikke kunne løses ved at rejse ud i verden, men ved at finde sit eget indre kompas.

 

Vi bevæger os i feltet mellem videnskab og ånd, mellem tro og viden, mellem det, vi kan tale åbent om, og det, der for mange er tabu. Alt sammen indeholdt i det felt, Tobias kombinerer i sit virke som forsker, hvor hans særlige interesse for nærdødsoplevelser bringer ham ind i krydsfeltet mellem den fysiske og åndelige verden.

 

Find ud af, hvorfor en vild forelskelse skal få alle alarmklokker til at lyde, og få opskriften på, hvordan du ved, hvornår noget er rigtigt for dig. Lyt med ⬇️

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#24 Hvis jeg ikke ved, hvem jeg selv er, har jeg jo ingen chance for at stikke en retning ud for mit liv
/

Livsmestring med sygeplejerske, zone – og Bachterapeut Susanne Løfgren

#23 De fleste sygdomme starter i sindet

Du kender sikkert alle de mange bud på, hvordan du holder dig sund gennem livet. Men det er først for meget nylig, at der fra videnskabelig side er blevet forståelse for sindets indflydelse på din krops sundhed.

 

Tiltrods for Susanne Løfgrens naturvidenskabelige baggrund, er hendes indsigt i sammenhængen mellem sind, krop og sjæl det, hele hendes liv og virke er bygget op omkring. En viden, der ikke er kommet gratis – det gør udvikling aldrig. 

 

Hør om den usædvanlige oplevelse der ændrede hele Susannes liv, hvad livets formål er, hvordan du skelner mellem sande følelser og de der ikke er det, hvorfor du ikke får lov til at leve på en løgn uden det har konsekvenser, hvordan du tiltrækker det, du har brug for – som ikke nødvendigvis er det, du ønsker dig. Og meget meget mere…

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#23 De fleste sygdomme starter i sindet. Livsmestring med sygeplejerske, zone- og Bachterapeut Susanne Løfgren
/

Livsmestring med læge, clairvoyant og ayurvedisk behandler Lotte Gram

#22 Mit gamle jeg som læge skulle dø

Podcast-22-med-Lotte-Gram-Mit-gamle-jeg-som-laege-skulle-doe

– for det, man først har set, kan man ikke u-se.

Lotte var meget rationel i sin tankegang, og opfattede den spirituelle forståelse af livet som helt gak. Alligevel er hun idag både uddannet læge, clairvoyant og ayurvedisk behandler. Og har fundet den del af sig selv, som bidrager til livet med mening og livsglæde. Den del hun havde negligeret, indtil det ikke var muligt mere.

 

Lotte arbejder på forstå, nuancere og skabe mere bevidsthed omkring hvorfor vi bliver syge, og hvad vi selv kan gøre for optimere vores helbred.

Hvordan dine symptomer prøvet at fortælle dig noget, og hvad du selv kan gøre for at blive autentisk og tro mod dig selv, får du altsammen svar på. For, som Lotte siger -“ Det er patientens ansvar at passe på sig selv – ikke lægens.”

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#22 Mit gamle jeg som læge skulle dø. Livsmestring med Lotte Gram
/

Livsmestring med terapeut 

Lykke Avalon Darling

#21 Enten lytter du. Eller også dør du

Podcast-21-med-Lykke-Avalon-Energien-kan-du-ikke-snyde

Lykke joker gerne med, at der ikke er noget som at have et treårigt barn og få en terminal diagnose, der får en til at vågne op. I situationen stod helt klart for hende, at hun ikke ville nøjes med at få det bedste ud af den tid, der var tilbage, men at hun ville leve – ville livet.

Lyt med til Lykkes egentlige vendepunkt i livet. For selvom hun troede, hun gik vejen, var det først da hun for alvor blev truet på livet, at hun virkelig gik vejen. 

 Idag er hun ikke i tvivl om, at den terminale diagnose hun fik i 2021, er hendes allerstørste gave. For knudens størrelse er formindsket i takt med, at hun har taget sine traumer og overbevisninger alvorligt, og arbejdet med at løse dem fra kernen hvor de opstod. 

 Og det betyder, at hun idag i sin egen forståelse er rask, selvom knuden ikke er helt væk endnu. Og at det, hun havde en tro på kunne hjælpe hende, er blevet en viden, der har bevist sig selv.

 De navne Lykke næver i podcasten, som hun har brugt i sin healingsproces er: 

Joe Dispenza / Githa Ben-David / Psych-k

 

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#21 Enten lytter du. Eller også dør du
/

Livsmestring med Clairvoyant Healer 

Camilla Hyldborg

#20 At overgive sig og lade magien få lov

LAD-LIVET-LYKKES-Podcast-#20-med-Camilla-Hyldborg-At-overgive-sig-og-lade-magien-faa-lov.

Clairvoyante evner har Camilla haft siden sin barndom, og aftenen før ulykken havde hun en forudviden om, at noget ville ske. Chokket dagen efter gjorde, at hun ikke længere kunne ignorere sine evner, og hun søgte hjælp til at lukke ned.

Det gik helt anderledes. 

 

Skal vi vælge det, der kalder, eller det, vi kender? 

Universet ved det godt. Og lytter vi ikke første gang, må det tale tydeligere.

 

I Camillas tilfælde var det en succesfuld karriere som chefdesigner, det var svært at sige farvel til. Så hun tog sig sammen og ignorerede tegnene på, at det ikke var godt for hende, og blev ved alt for længe. Og det fik konsekvenser.

Lyt til den indsigt der baserer sig på erfaring fra levet liv, fra konsekvenserne af

ikke at tage beslutningerne i tide, og erhvervet visdom på mange planer.

God fornøjelse.

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#20 At overgive sig og lade magien få lov. Livsmestringssamtale med Clairvoyant og Healer Camilla Hyldborg.
/

Livsmestring med Alberthe Siff Næser, Intuitiv Mentor i Livsledelse

#19 Jeg vidste ikke det var mig, jeg ledte efte

Podcast-med-Alberthe-Siff-Naeser--Jeg-vidste-ikke-det-var-mig-jeg-ledte-efter

Fra, med egne ord, at være som en forvokset teenager, der foer hvileløst rundt og søgte underholdning, fest og farver, til i midt 30´erne at få det, Alberthe idag kalder en åbenbaring, der førte i en helt ny retning.

 

Tiltrods for et ansvarsfuldt job som politiassistent, flygtede Alberthe fra enhver snert af overordnet ansvar – også for hende selv. Ligesom skyld blev placeret andre steder – udenfor hende selv.

 

Det er beretningen om at vælge at blive voksen.

Alberthe kalder det den længste rejse – den, der går fra hoved til hjerte. For os alle.

 Få også Alberthes anekdote om de to søstre på hhv 74 og 78 år, der (stadig) slås om “den røde brandbil i sandkassen”.

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#19 Jeg vidste ikke det var mig, jeg ledte efter
/

Livsmestring med leder af Spiritistisk Trossamfund Jens Johansen

#18 Man kunne prøve at tro på noget

lad-livet-lykkes-med-Jens-Johansen
Jens Johansen er et ualmindelig almindeligt navn, og personen bag er både helt almindelig og helt ualmindelig.
 
Han er leder af Spiritismens Trossamfund, og taler ikke kun med ånder, men er også optaget af at kunne bevise deres tilstedeværelse. Det gør han gennem både mentalt og fysisk medieskab for, som han siger, “Hvis man ikke har gjort sig umage med at undersøge det, bliver det en trossag”.
 
Min samtale med Jens bliver da også afbrudt et par gange, af fysiske ting der sker, som aldrig er sket før. Hverken under optagelser eller i al almindelighed. Og beviser blot, ifølge Jens, at “ den åndelige virkelighed er ligeså konkret, som den jordiske virkelighed er.”
 
Lyt med til vores samtale om livet som kan betragtes som et højskoleophold, hvor vi som mennesker fungerer som et stort symfoniorkester med en individuel inkarnationsplan. Hvorfor vi ikke har en helt fri vilje, og hvad vores absolut eneste grund til at være her er.
Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#18 Man kunne prøve at tro på noget
/

Livsmestring med clairvoyant Teresa Thanning

#17 Vi skal ikke ændre verden - vi skal ændre os selv

lad-livet-lykkes-med-teresa-thanning

Hvis du leder efter en forståelse af livet, af hvad bevidsthed egentlig er, og af hvorfor du er, som du er, så kommer du tæt på i denne episode af Lad Livet Lykkes med Teresa Thanning.

 

Teresa har erfaret det, hun taler om.

 

Og hendes klare budskab er, at hvis vi vil ændre noget i verden, er der kun en vej, og det er at ændre menneskets bevidsthedsniveau. Og selvom vi har lyst til at pege ud og sige, det er de andre, der skal blive mere bevidste, så er der kun en vej. Det er ind.

 

Bevidsthed skabes individuelt og i den enkelte.

Og fører til ægte livsmestring og et meget mere givende og fredfyldt liv.

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#17 Vi skal ikke ændre verden - vi skal ændre os selv
/

Livsmestring med journalist Carolina Björk

#16 Ekstatisk lykkelig med kræft

podcast-LAD-LIVET-LYKKES-MED-carolina-bjork

Carolina har kræft i stadie fire, men føler sig ikke syg. Tværtimod føler hun sig “ekstatisk lykkelig”. Sådan har det langtfra altid været.

Hun har selv en oplevelse af, at kræften har vakt hende til live.

 

Vi taler om angsten, der er forbundet med at fortabe sig i den generelle forståelse af kræft. Og om hvordan historien om det, der skete engang efterlader en magtesløs.

 

Fra at føle det var hendes egen skyld, at hun fik kræft, og den skam der var forbundet med det, har Carolina taget “radikalt lederskab” i sit eget liv.

Hun siger,- “Jeg er rask. Nu skal kroppen bare følge med.

Lyt til Carolinas livsbekræftende historie lige her

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#16 Ekstatisk lykkelig med kræft
/

Livsmestring med præst Hanne Bang

#15 Når vi er fanget i frygten, lever vi ikke

Ofte frygter vi døden. Men måske skulle vi snarere frygte ikke at leve, mens tid er.

Hanne Bang er præst på Gentofte Hospital, og en stor del af hendes job består af samtaler med mennesker der er døende, eller har været igennem et stort fysisk traume. Samtaler om den sorg det også er, at miste sin identitet og blive i stand til at acceptere en ny måde at være i livet på.

 

Hvordan fortrydelsen viser sig på dødslejet sammen med sorgen over at erkende, at de gennem livet har bildt sig selv noget ind. Det er for sent for dem. Men det viser, hvor vigtigt det er at tage sig selv alvorligt. I tide.

For det er også sorgen over det liv, de ikke fik levet. Og det, de ikke havde mod til at gøre. De valg, de ikke turde tage.

 

I lyset af døden er der et godt råd fra præsten. Spørg dig selv “Hvad er vigtig for mig?

Og ha´mod til at gå efter det.

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#15 Når vi er fanget i frygten, lever vi ikke
/

 

Livsmestring med healer Marzcia Techau

#14 For at kunne lykkes med livet, må du være forbundet med din sjæl

lad-livet-lykkes-med-Marzcia-Techau
Sjælen er vores livsenergi.
Og nogle gange har den andre planer med dig, end du selv har.
Så spørgsmålet er, om du låser dig fast i dine knuste drømme?
Eller om du tør vende din indvendige supertanker i en ny retning?
 
Min gæst er Marzcia Techau, og vores samtale tager udgangspunkt i den ekstraordinære sanseevne, der er Marzcias virkelighed.
Og vi bevæger os ubesværet mellem videnskab, devaer, nervesystem, healing, sjælen og det guddommelige.
Det er en samtale propfyldt med guldkorn om livet, og hvordan vi kan mestre det.
God fornøjelse.
Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#14 For at kunne lykkes med livet, må du være forbundet med din sjæl
/

Livsmestrings SOLO med Birgitte Reeslev

#13 Livet er til for at leves. Ja.

Birgitte-Reeslev-to-hænder-foran-ansigt

Har du en længsel efter mere mening i dit liv?

 

Synes du, at du bokser rundt med de samme udfordringer igen og igen, og ved ikke, hvordan du kommer ud af den boksering, og ind i noget der føles bedre og mere rigtigt?

 

Så lyt med her, hvor jeg med udgangspunkt i egne erfaringer, fortæller om hvad der (blandt andet) skal til, for at lande på den rette vej i livet.

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
# 13 Livet er til for at leves -ja
/

Livsmestring med Spirituel Rådgiver Flemming Bille

#12 Det skal føles rigtigt

odcast-LAD-LIVET-LYKKES-MED-Clairvoyant-Flemming-Bille

Sæt dig godt tilrette og lyt til et inspirerende menneske, der uforbeholdent deler af sit liv, sine erfaringer og sin store indsigt i, hvad der skal til, for  at få et liv der lykkes.

Vi taler om:

❥ at lytte til sig selv, og ikke tage sig af andres mening,

❥ at det skal føles rigtigt,

❥ samarbejdet med universet,

❥ bekymring som en stoppeproces,

❥ at give slip og gå videre,

❥ livet må gerne være udfordrende, vi må bare ikke gå til grunde i det,

❥ at vi skal tage beslutninger og ansvar,

❥ og meget mere.

Jeg forbinder ham med rigtig meget af det, vi alle længes efter. Stor integritet, mod til at være tro mod sig selv på alle måder, overskud og, i udpræget grad, en evne til at hvile i sig selv, uanset hvad andre måtte mene om ham.
Man kan ikke slå sig på Bille, men man kan i den grad blive klogere på livet, og hvad der gør det lettere og bedre.
Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#12 Det skal føles rigtigt
/

Livsmestring med Psykolog Karine Parello-Plesner

#11 Hvordan hjælper vi vores børn og os som familie, til at lade livet lykkes?

podcast-LAD-LIVET-LYKKES-MED-Psykolog-Karine-Plesner.

Hvad kan vi gøre for at hjælpe vores børn og os selv som familie, til at lade livet lykkes?

Det er spørgsmålet i samtalen med Karine Parello-Plesner, som igennem mange år har arbejdet med børn og familier, både som psykolog og tidligere som lærer.

 

Vi taler om:
❥ børnenes reaktioner er en forståelig respons på situationen, eller de mønstre der er i familien,
❥ konflikter og hvorfor det er vigtigt, de løses,
❥ frygt som mulighed for læring,
❥ forældrenes egen lidelse, der gør, at de ikke kan se deres børn klart,
❥ nøgler til bevidsthed hos både børn og voksne.

 

Og rigtig meget mere 😊

Lyt med her:

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#11 Hvordan hjælper vi vores børn og os selv som familie, til at lade livet lykkes?
/

Du kan finde Karine her:

Livsmestrings SOLO med Birgitte Reeslev

#10 Din evne til at skabe det liv du ønsker, afhænger af det her

Birgitte-Reeslev-to-hænder-foran-ansigt
I denne SOLO episode hører du, hvorfor du tror at frygt og bekymring er din ven, din beskytter og den, der skal lyttes til, selvom det forholder sig nøjagtig modsat.
 
I hvert fald hvis du vil være fri til at leve dit liv, som en hel dig, en ægte udgave af hvem du er. Den udgave der fører mere af det, du ønsker med sig, fremfor mere af det, du ikke ønsker men som er kendt og trygt. At manifestere forudsætter at du mærker, og det at mærke er svært, når du i ren overlevelse har taget flugten til hovedet, og derfor ikke kan mærke med hjertet.
 
Har du frihed på programmet, lyst til at folde livet ud, så lyt med her.
 
Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#10 Din evne til at skabe det liv du ønsker, afhænger af det her
/

Livsmestring med lærer Martin Sig Andersen

#9 Fra kaos til dyb indsigt og indre fred

podcast-LAD-LIVET-LYKKES-MED-laerer-Martin-Sig-Andersen

Martins kone fik en hjernerystelse, der gjorde hende sengeliggende i tre år.

Det blev for Martin begyndelsen til en livsforvandlende proces, der førte ham fra kaos, utilfredshed og følelsen af ikke at kunne klare mere, til en indre fred der fylder selv de mest umulige situationer med tillid.

Og som gav ham en indsigt i  livets egentlige sammenhænge.

Martin er meget videnskabeligt orienteret, og forstod i virkeligheden ikke rigtig hvad der var hændt ham. Men han opdager, at videnskabsfolk som Tesla og Einstein siger mange af de ting, som han kan genkende i sig selv. At alt er energi, alt er bygget op i små kvanter, der består af vibration.

Og han overfører det til skolerne, klasseværelserne og forklarer hvilken indflydelse det har på elevernes trivsel og læring, at de befinder sig i et højfrekvent miljø fremfor et lavfrekvent.

Hvilket naturligvis gælder i alle sammenhænge, hvor der skal skabes og udvikles. Eller bare trives.

Lyt med her

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#9 Fra kaos til dyb indsigt og indre fred
/

Livsmestring med læge Marianne Kirkskov

#8 En tzunami af lys

podcast-LAD-LIVET-LYKKES-MED-clairvoyant-Marianne-Kirkskov

Marianne Kirkskov kommer farende ind ad døren, som den tzunami af lys og energi, som hun lægger ud med at fortælle om, da jeg, som det første, spørger hende om, hvad hendes passion er.

 

Marianne er uddannet læge, kinesiolog og spirituel vejleder, og hun har nu i 20 år arbejdet som spirituel læge med dybe healingsformer i sin egen, private klinik, Stjernebroen.

 

Vi taler om modet til at følge sin egen vej, selvom den går på tværs af alt det, som ser rigtigt ud. Vreden på os selv, når vi tilsyneladende ikke kan finde ud af at gøre det, som forventes af os, eller måske snarere som vi selv forventer af os.

 

Og om hvordan vi finder ud af, hvad vi egentlig skal bruges til. 

Marianne forklarer overgivelse som et valg, vi hver især har, og om tiden lige nu hvor det eneste der kan vælte os, er modstand mod forandring.

Lyt med her:

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#8 En tzunami af lys
/

Livsmestring med coach Inger Petri


#7 Da hun opgav håbet, vandt hun livet

podcast-LAD-LIVET-LYKKES-MED-Inger-Petri.

Inger Petri har oplevet det, de fleste ikke kan forestille sig. Det kunne hun heller ikke selv før det skete. Hun fik aldrig samkvem med sine to små børn, og er fortsat fravalgt i dag, hvor de er voksne.

 

Inger har formået at bruge sin personlige sorg, afmagt, skyld og skam, til at udvikle sig.

Formået at vende mørket til lys og glæde, og bruge sin egen erfaring til at hjælpe andre.

 

Hun har skrevet en bog “Alting kan gå itu”, og har oplevet det som en helingsproces for sig selv. Men hun har også gjort det for sine to ældste drenge, hvis de på et tidspunkt får brug for at høre hendes version af historien.

 

Hun konstaterer, at hun skal være der i dag for dem, der er, og vil være, i hendes liv.

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#7 Da hun opgav håbet, vandt hun livet
/

Livsmestring med producer Claus Toksvig

#6 Jeg er ikke bedre end andre, jeg vil det bare mere

podcast-LAD-LIVET-LYKKES-MED-Claus-Toksvig

Claus øser bogstaveligt talt ud af guldkorn om livsmestring. Og han lever efter det.

For, ifølge Claus, handler succes mere om personlighed og mindset end om talent.

Hans tilgang til sit arbejdsliv er, at ” et projekt skal være nyt og uoverskueligt, for ellers udvikler jeg mig ikke. Og hvis jeg ikke udvikler mig, personligt og professionelt, bliver det kedeligt og ligegyldigt. Og det smitter af”.

Claus er partner, CEO og producer i Nørlum, som er et Animations Studie i Viborg. Han bevæger sig blandt kendisser på røde løbere overalt i verden. Men, som han siger, er vi alle uanset status og titel, blot interesseret i at lave noget meningsfuldt og gøre det godt.

Og vores samtale handler meget om det mentale mindset som forudsætning for at lade livet lykkes.

Lyt med her.

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#6 Jeg er ikke bedre end andre, jeg vil det bare mere
/

Livsmestrings SOLO med Birgitte Reeslev

#5 Sådan kender du forskel på din indre stemme og din traume stemme

Birgitte-Reeslev-to-hænder-foran-ansigt

I denne SOLO episode taler jeg om forskellen på din indre stemme og din traumestemme. Der er nemlig kæmpestor forskel på de to stemmer, og hvor de fører dig hen.

 

Når din indre stemme, taler til dig, er du altid på rette spor.

Når din traumestemme taler til dig, er du altid på afveje.

Forklaringen på det, får du her.
 
Du får også en metode, du kan bruge til at komme i kontakt med din indre stemme.
Og svar på, hvorfor det er svært at træffe beslutninger, og hvad der sker, når det ikke er din indre stemme, du lytter til. Men derimod din traumestemme der taler til dig.
 
Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
#5 Sådan kender du forskel på din indre stemme og din traume stemme
/

Livsmestring med clairvoyant Pernille Zawadzka

#4 Hvis man går med sin længsel, så kommer man frem

podcast-LAD-LIVET-LYKKES-MED-Pernille-Zawadska

Pernille og jeg havde en fest, og talte videre længe efter, at mikrofonerne var slukket.

 

Det blev en dyb samtale om at lægge alt det, hun troede livet skulle være bag sig, og rejse ud i verden for at finde fred. For at vende hjem og opdage, den var der hele tiden.

 

Pernille er et menneske med dyb integritet og ærlighed, og she is walking the talk. Det gør en stor forskel, og kan mærkes i hele hendes energi.

 

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
Hvis man går med sin længsel, så kommer man frem
/

Find mere om Pernille på en af følgende kanaler:

Livsmestring med Jimi Hove

#3 Genfødt midt i livet

Jimi Hove har levet to liv.

Da han var 35 år skete en forvandling, som han har svært ved at forklare. Men han blev et andet menneske på et øjeblik. Han kunne pludselig se sig selv udefra, og se den løgn han havde levet på.

Han deltager i Lad Livet Lykkes, fordi det er vigtigt for ham at vise andre, at selv med en traumatisk baggrund af værste kaliber, er det er muligt at trække sig selv væk fra afgrunden, og lade livet lykkes.

I dag er han selvstændig markedsføringsspecialist, med firma i Viborg og København.At gå fra et liv på bunden af samfundet, til et liv med en indtægt over gennemsnittet er det Jimi har præsteret. Lyt til hans historie her.

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
Genfødt midt i livet
/

Livsmestring med clairvoyant Jette Harthimmer

#2 Sådan bruger du din intuition, og træffer bedre valg

podcast-LAD-LIVET-LYKKES-MED-Clairvoyant-Jette-Harthimmer

Jette og jeg taler om at følge vores indre stemme, der leder os på andre og bedre veje end vores mentale sind.

 

Det er vores valg, der skaber vores liv. Både de store valg som valg af partner og uddannelse, men også hverdagen små valg, der kan have større betydning, end vi måske tillægger dem.

 

Jette fortæller om et afgørende valg i sit eget liv. Og hvordan det første hende væk fra at lide samme skæbne som flere af hendes familiemedlemmer.

Jette er clairvoyant og spirituel mentor, og har sin egen podcast som hun kalder claircast.

 

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
Sådan bruger du din intuition, og træffer bedre valg
/

Livsmestring med Zrinka Julijana Jensen

#1  Om at lykkes med livet, uanset hvad der sker

podcast-LAD-LIVET-LYKKES-MED-Zrinka-Jensen

I denne pilot episode af Lad Livet Lykkes fortæller Zrinka om, hvordan livet helt grundlæggende kan forstås – set fra en spirituel vinkel.

 

Hvad vi er her for, hvad der sker når sjælen får mere mulighed for at trænge igennem, og om de tre spirituelle myter.

 

Vi taler også om kroppens kommunikation, hvorfor vi ikke kan sammenligne vores liv med andres, og hvad der skal til for at manifestere det, vi ønsker.

God fornøjelse.

Lad Livet Lykkes
Lad Livet Lykkes
Om at lykkes med livet, uanset hvad der sker
/

Få min 10 siders TJEKLISTE på pdf

Find ud af hvor i dit liv du er utro 

mod dig selv 

Den giver dig svar på hvordan det påvirker dig selv og dine relationer, og hvordan du kan opdage det.

PS. Den koster kun din email og du får samtidig fri adgang til mit inspirerende nyhedsbrev, 

som du let kan framelde dig.