THE MISSING LINK

Livsmestring & SUNDHED

Livsmestring er at kunne mestre dit liv selv. Herunder at sikre dig fysisk sundhed. Men fysisk sundhed kommer ikke KUN af, at have fokus på noget fysisk som motion og kost.

 

Har det nogensinde undret dig, at mennesker, der tilsyneladende gør alt det sundhedsmæssigt anbefalede, såsom at spise sundt og motionere, alligevel bliver alvorligt syge?

Der kan være mange årsager til det.

 

Men en af de meget sjældent italesatte er, at vores traumer overbelaster vores system, så det ikke kan arbejde optimalt.

Traumer opstår som følge af følelser, der er for overvældende for nervesystemet, og som ikke er blevet set, mødt og bearbejdet i den situation der aktiverede dem.

De sidder fast, og blokerer dit systems energiflow.

Det betyder to ting.

Dit system skal bruge energi på at fastholde traumet i din underbevidsthed, og energien skal finde vej rundt om og forbi de traumer der blokerer. Det er krævende, og tager energi fra det, der i øvrigt er kroppens opgave.

Nemlig at holde dig sund, rask og rørig. 

 

Og traumer forholder sig ikke bare neutralt. 

De gør opmærksom på sig selv, for at du kan gøre noget ved dem.

 

Derfor bunder alt det, der gør dit liv svært, fra den mindste til den største ting, i traumer, der vil have din opmærksomhed.

Meningen har nemlig aldrig været, at de skulle skabe ballade og forhindre dig i at leve dit liv ubesværet. Meningen har altid været, at de skulle ses, mærkes og forløses, for der igennem at udvikle din bevidsthed.

Så vi gør klogt i at lytte og forstå, hvad det vil fortælle os.

I tide.

Fordi den dimension af indsigt mangler i vores generelle forståelse af, hvad årsagen til (alvorlig) sygdom egentlig er, er det op til os selv at tage ansvar for at blive den bedste udgave af os selv, vi kan – fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt.

 

 

Sådan hjælper du dit system, så det kan hjælpe dig

Det, der måske er vigtigst, er at du hjælper dit system til at hjælpe DIG bedst muligt.
Når du renser det for ubevidste ting der belaster og fører dig på afveje, giver det en indre ro, bedre søvn, større overskud og en stor oplevelse af lettelse.
 
Flere er kommet helt af med fysiske symptomer som migræne, stress og angst, og lever i dag et helt almindeligt liv, hvor de kan præcis hvad de har lyst til.
 
At forløse dine traumer er, i min optik, en forudsætning for, at din krop kan blive i stand til at helbrede sig selv. Men det er også, og ikke mindst, vejen til større bevidsthed og personlig vækst.

 Og det betyder mere frihed til at være dig selv, bedre adgang til dine resurser, styrker og kvaliteter og færre konflikter.

 

Forløb til dig

✓ der lider af stress, angst migræne, eller lignende symptomer.

✓der vil forebygge sygdom og gøre det, du kan, for at bevare din sundhed hele livet.

✓der vil lytte til dit systems visdom, og hjælpe det til at fungere bedst muligt.

✓der vil have et liv der fungerer optimalt.

✓der vil tage ansvar for dine egne traumer, og ikke give dem videre til næste generation.

✓der er blevet syg, og som vil forbedre dine muligheder for at blive rask.

✓der vil møde dig selv og dine udfordringer fra hjertet.

Det, der sker

Med din voksne bevidsthed møder du følelserne hvor de i sin tid opstod, og får min hjælp til at vikle dig ud af den følelsesmæssige gentagelse af en fortid, der for længst er slut.

 

Det er ligeså enkelt som det lyder, og tager kortere tid, end du måske forestiller dig. Fordi vi i Akademiet for Livsmestring arbejder i fire lag af bevidsthed, kan den reelle årsag til det, du oplever blive fundet og forløst.

 

Vi bruger dit eget systems evner og visdom, og lader det arbejde konstruktivt for dig.

 

Så der er intet, du skal huske eller tænke dig til. Der er heller intet, du skal øve dig på imellem sessionerne.

Få min 10 siders TJEKLISTE på pdf

Find ud af hvor i dit liv du er utro 

mod dig selv 

Den giver dig svar på hvordan det påvirker dig selv og dine relationer, og hvordan du kan opdage det.

PS. Den koster kun din email og du får samtidig fri adgang til mit inspirerende nyhedsbrev, 

som du let kan framelde dig.