header-til-konflikt-mestring-Kursus-i-kunsten-at-forvandle-uøste-konflikter-til-livsmestring

KonfliktMestring er et forløb for dig der både vil have viden,

bevidsthed og en mærkbar indre og ydre forandring

med et FAST TRACK  til en bedre fremtid! 

Når du har uløste konflikter i dig selv og med andre, er dit system i kamp mod sig selv.  Konflikten er i dig. Og derfor skal den løses i dig. 

Uanset hvor mange andre der er involvereret.

 

Det er dine traumer, dine overbevisninger, dine reaktioner og manglende grænser der er den egentlige årsag til konflikterne i dit liv. Og dem er du herre over.

 

Du kan bruge år og dag på at prøve at forstå, prøve at løse, tænke og bekymre dig, og ikke turde handle for hvad så? Hvilke konsekvenser vil det have? Og så bliver du siddende hvor du er, i en suppe af uløste konflikter, der bare fortsætter. 

 

Og som forgifter dit liv, din krop, hele dit system. Og dine omgivelser.

 

 

Vrede og forurettethed, dialoger der kører i hovedet, den ubehagelige stemning osv – det befinder sig altsammen i dig, og skaber spændinger i dit system. Det tærer på dit overskud, din søvnkvalitet og dit humør, og belaster dit system så længe de er der.

 

 

Og forhindrer dit i at leve det liv, du er her for.

 

 

Med KonfliktMestring formindsker du afstanden mellem hvem du er og hvem du ønsker at være

Ved at forvandle dine konflikter, dine egne indre konflikter med dig selv og de ydre – dem, du har med andre, til klarhed, bevidsthed og indre ro, får du en mere troværdig forbindelse til din egen højeste bevidsthed og dit indre kompas. Hvorfra du kan mærke dine sande behov og ubesværet kan være tro mod dig selv.

Jeg har fået en anden slags ro indvendigt, en indre fred.

I forhold til Birgitte føler jeg, hun har været helt med på, hvor jeg har været. Det betyder virkelig meget, at man kan mærke den forbindelse. 

Birgitte har virket meget sikker, så det har været trygt at gå vejen med hende.

Jeg var nedlagt af stress, da jeg kom her første gang. Jeg har altid haft følelsen af ikke at være god nok. Hele tiden at skulle arbejde hen imod noget, og hele tiden at skulle anstrenge sig er jo enormt hårdt. 

Og igennem forløbet er jeg kommet til at føle mig god nok, og føle et velvære indeni.

Den meditative måde at arbejde på gør, at jeg bliver bevidst om, at mine følelser er forbundet til andre ting, end jeg gik og troede.

Hvis jeg skulle genfortælle min historie, ville alle de nedslag jeg havde lavet været, det og det er sket, og derfor har jeg det sådan med min mor.

KonfliktMestring er for dig der vil mestre dit liv

✔️ dig, der er bevidst om vigtigheden af din energi,

✔️ dig, der vil skabe sundhed indefra og ud,

✔️ dig, der forstår, at du er skaber af dit liv,

✔️ dig, der vil leve dit fulde potentiale,

✔️ dig, der vil tage ansvar for alt i dit liv,

✔️ dig, der vil have mindre drama og mere lethed,

✔️ dig, der vil have et bedre og enklere forhold til dig selv og andre,

✔️ dig, der har en konflikt med dig selv eller med andre, som du ikke har en løsning på

KonfliktMestring er et personligt forløb som varer fire uger og indeholder

 

personlige-sessioner-til-uloeste-konflikter-og-konfliktmestring

Fire skræddersyede 1:1 sessioner hvor vi meditativt og gennem samtale arbejder i dybden med forløsning af den nuværende konflikt i dit mindset, dine følelser, din krop og i dit energisystem.

online-masterclass-til-uloeste-konflikter-og-konfliktmestring

En miniMasterclass på video med udgangspunkt i ©Livsmestringsægget, som er en model jeg har downloaded, og som giver en overordnet forklaring på livet og viser, hvordan det hænger sammen.

fordybende-worksheets-til-uloeste-konflikter-og-konfliktmestring.

© Sæt dig selv fri er en metode, jeg har udviklet. Den giver dig mulighed for selvstændigt at forløse i dig selv og med andre mennesker, uanset om de er helt nye eller opstået for længe siden.

guided-visualisering-til-uloeste-konflikter-og-konfliktmestring

Gaven er en visualisering på lydfil, der kan sætte dig fri af andres energi. Du kan bruge den igen og igen, når du føler et behov. 

Konfliktmestring-STATUS-pdf

Den Gyldne Cirkel og ©Hegnspælene er metoder, til at blive bevidst om status lige nu i dit liv. Det er forudsætning for forandring, og for at undgå at bilde dig selv noget ind. Og du får kendskab til, hvordan dit system kommunikerer med dig.

KonfliktMestring gør det muligt at skabe en bedre fremtid

Konflikten forløses, og der sker en ændring i dit forhold til dig selv. Typisk opnår du et meget bedre selvværd, og bliver i stand til at mærke dine grænser og ubesværet passe på dig selv – være tro mod dig selv. 

 

Hele din energi ændres. Du hæver din vibration, og dit system er mindre belastet. Det kan opleves både fysisk, psykisk og mentalt. Med færre bekymringer og meget mere lethed.

 

Du vil reagere mindre på ting, du plejer at reagere på, og dermed bliver der helt generelt færre konflikter, du er involveret i.

 

Du bliver lettere at være sammen med, og du har lettere ved at være sammen med andre.

Og dit forhold til andre mennesker forbedres.

 

Birgitte-Reeslev-om-egen-erfaring-i-forbindelse-med-konfliktmestrings-kursus.

Birgitte Reeslev er en kreativ, nærværende og intuitiv underviser og psykoterapeut, med 17 års erfaring i at skabe seriøs og dybtgående transformation.

 

Birgitte holder hvad hun lover og walks the talk, med adskillige uddannelser, kurser og stor personlig transformation i bagagen.

 

 

Din investering i et fire ugers forløb med betydelig forløsning af følelser, indre og ydre konflikter, traumer og overbevisninger knyttet til den konflikt du oplever, og en varig lettelse i hele dit system – psykisk, fysisk, mentalt og sjæleligt er på 7400 kr.

 

Få min 10 siders TJEKLISTE på pdf

Find ud af hvor i dit liv du er utro 

mod dig selv 

Den giver dig svar på hvordan det påvirker dig selv og dine relationer, og hvordan du kan opdage det.

PS. Den koster kun din email og du får samtidig fri adgang til mit inspirerende nyhedsbrev, 

som du let kan framelde dig.