reference-Lise-Mariegaard-Larsen

Jeg har fået et bedre forhold til mine forældre​

Hvad drømte du om, da du påbegyndte forløbet hos Birgitte?

Jeg ville gerne have et bedre selvværd. Jeg ville gerne have styrket mine relationer og jeg ville gerne have en kæreste og en mulighed for at lave en familie med ham. Jeg havde brug for at kunne være mere åben over for en mand.

 

Hvad var din udfordring?

Jeg kunne mærke, at der var noget indeni, der pressede på for at få noget på plads.

Og jeg havde ledt i et års tid efter noget, der gav mening for mig og som føltes rigtigt.

En dag hvor jeg kiggede på Tinder tænkte jeg, at det var de samme mænd jeg så der igen og igen år efter år. Jeg tænkte, at de måtte lide af tilknytningsproblemer.

Og mens jeg sad og pegede fingre af dem, så var det som om, jeg også fik peget på mig selv. Jeg kunne jo kun de mænd på Tinder år efter år, hvis jeg selv var det samme sted og ikke havde en kæreste.

Så kunne det jo også være, at jeg havde tilknytningsproblemer… Så tænkte jeg, at nu var det på tide, at jeg fik gjort noget ved tingene – mit selvværd.

 

Hvad fik dig til at vælge at arbejde med Birgitte?

Jeg så annoncen på Instagram story en aften, hvor jeg lige havde tænkt tankerne om tilknytningsproblemer og mænd. Og da jeg læste om Birgitte og hendes metoder, gav det rigtig god mening for mig. Jeg ville gerne have noget med hypnose, som en del af terapien, men jeg kunne ikke finde det rigtige tilbud. Og da jeg var til forsamtalen følte jeg mig godt tilpas og forløbet tiltalte mig.

 

Hvad er det vigtigste, du har fået ud af det?

Jeg har fået mere ro indeni over hele linje. Og det tolker jeg som, at mit selvværd har det bedre.

 

Hvad har det betydet for dit liv?

Jeg har fået et bedre forhold til mine forældre. Der skal mere til, før jeg bliver irriteret eller sur. Jeg bliver ikke lige så oprørt indeni, hvis jeg skal stille krav om noget personligt til andre. Jeg kaster mig ud i projekter, som jeg gerne vil have lavet uden at tænke for meget over det.

 

Hvad er det mest værdifulde ved forløbet?

Hypnosen kan virkelig nogle ting, som igen anden terapiform jeg har oplevet. Den kan virkelig hjælpe med at rydde op i ting, som jeg ikke selv kan finde frem til.

Få min 10 siders TJEKLISTE på pdf

Find ud af hvor i dit liv du er utro 

mod dig selv 

Den giver dig svar på hvordan det påvirker dig selv og dine relationer, og hvordan du kan opdage det.

PS. Den koster kun din email og du får samtidig fri adgang til mit inspirerende nyhedsbrev, 

som du let kan framelde dig.