reference-Alice-Byrholt

Når man kommer hos Birgitte, møder hende, giver det allerede en tryghedsfornemmelse. En tillid til at det her er godt. Også Birgittes rum er bare enormt hyggeligt – man falder bare hurtigt til ro her.

 

Vores snak skaber en større forståelse og bevidsthed om aktuelle ting der foregår, og hjælper til at kunne træffe bedre beslutninger. Vi kommer ind på nogle ting, og man åbner sig helt automatisk overfor Birgitte, fordi det er så afslappet. Og kombineret med det at blive ført tilbage til noget, der er årsag til det, der er svært nu, giver både en indre ro og stof til eftertanke.

 

Jeg kan mærke, at jeg tænker over det efterfølgende og har det med mig, så jeg udvikler mig med det. Når der sker noget i mit liv, så er jeg bevidst om det, vi har talt om. At det ikke bare handler om her og nu, men også om fortiden, barndommen. Jeg er blevet bedre til at sætte grænser, og tage hensyn til hvad der er godt for mig selv.

 

Jeg besluttede mig for et U N F O L D forløb her fordi

Det, at man kommer helt derned, hvor man ikke selv kan komme, og så det, at Birgitte bliver guidet af den åndelige verden, var årsagen til jeg valgte et forløb her. Det var meget vigtigt for mig, at Birgitte har den kontakt til den åndelige verden, og at den forståelse er med i arbejdet.

 

Jeg var nedlagt af stress, da jeg kom her første gang. Jeg har altid haft følelsen af ikke at være god nok. Hele tiden at skulle arbejde hen imod noget, og hele tiden at skulle anstrenge sig er jo enormt hårdt at gøre hele tiden. Og igennem forløbet er jeg kommet til at føle mig god nok, og føle et velvære indeni.

 

For eksempel oplevede jeg pludselig at føle mig de kilo tyndere, som jeg gerne vil være. Det var overraskende pludselig at føle det velvære i hele kroppen. At føle mig lækker og god nok. Det gør det meget nemmere, at tage mit ønske om at tabe mig alvorligt.

 

Et godt råd til andre er, at hvis de går og bokser med noget, så er det godt at komme her. For man kommer tilbage til årsagen til det, man går og slås med i dag.

 

Man bliver bevidst om nogle ting, som man tror, er bare lige noget her og nu, men nej, det er det ikke. Det er noget der ligger tilbage i tiden, og det er det Birgitte kan forbinde en med. Folk vil finde ud af når de kommer her, at det er bedre at få hjælp til at løse problemet, end at blive siddende hvor de er.

 

Jeg kunne sagtens komme her mere, for det er dejligt at komme her. Men på bare fire gange er det meget tydeligt for mig, at jeg har fået noget med mig, som jeg kan bygge videre på.

 

Det er fantastisk, for sådan er det normalt ikke.

Få min 10 siders TJEKLISTE på pdf

Find ud af hvor i dit liv du er utro 

mod dig selv 

Den giver dig svar på hvordan det påvirker dig selv og dine relationer, og hvordan du kan opdage det.

PS. Den koster kun din email og du får samtidig fri adgang til mit inspirerende nyhedsbrev, 

som du let kan framelde dig.