Reference-Anne
Jeg er kommet tilbage til den, der er mig. Jeg er blevet forbundet med min sjæl
 
Det har været meget betydningsfuldt at blive genkendt, at blive hørt og forstået i det, man kommer med, og hjulpet til også selv at høre og forstå det.
 
At komme her er en oplevelse af, at være et trygt og tillidsfuldt sted, hos en der har kompetencerne, redskaberne og erfaringerne til at se det, jeg ikke selv kan se – en der faktisk kan hjælpe. 
 
Forløbet har taget udgangspunkt i de udfordringer, jeg har registreret, jeg har, og så er jeg kommet ind bag ved dem. Det er en rigtig fin form at arbejde med, fordi den både arbejder med nuet, men også går tilbage til roden. Uden det bliver en mental proces.
 
Det er meget meget virksomt.
 
Det jeg kom til Birgitte med var utilfredshed, stress og en indre følelse af utryghed. Jeg var forvirret og frustreret og havde en oplevelse af, ikke at kunne navigere i livet.
 
Jeg har været inde nogle steder, som jeg ikke ville kunne kom ind til på anden vis. Til nogle kernepunkter kan jeg mærke. Det forløser dybe traumer, og hele processen har været meget i overensstemmelse med mig og med min sjæl.
 
Jeg føler en helt ny ro og styrke. Og en større klarhed – helt bestemt.

Få min 10 siders TJEKLISTE på pdf

Find ud af hvor i dit liv du er utro 

mod dig selv 

Den giver dig svar på hvordan det påvirker dig selv og dine relationer, og hvordan du kan opdage det.

PS. Den koster kun din email og du får samtidig fri adgang til mit inspirerende nyhedsbrev, 

som du let kan framelde dig.