med et sundt selvværd skaber du dit liv fra et sandt sted - og får mere glæde, overskud og tilfredshed

start her
med en gratis afklarende samtale

Sorry this appointment type isn't available, please check back later


hos

Akademiet for Livsmestring

hjælper vi dig, til at få taktstokken til dit eget liv. Sammen bruger vi det, der lige nu er svært og smertefuldt, til at åbne op for bevidsthed og dyb indre forandring.

 


Hvorfor Akademiet for Livsmestring?

Klienterne siger det bedst

Samarbejdet med Birgitte var seriøst og ærligt, og jeg anbefaler forløbet til alle. Det er absolut pengene værd. For det virker.Jeg ville ikke kunne få så hurtigt resultat, hvis jeg havde prøvet at løse mine problemer ved kun at tænke og tale mig frem til løsningerne.

 

Barbro Jensen

Dette forløb var meget anderledes, det har rykket mig meget langt på meget kort tid og uden slid og slæb. Jeg er stadig forundret over, hvor meget jeg har flyttet mig på meget kort tid og med lille indsats.

 

 
Henriette Haulund

 

Birgitte har guidet mig igennem en indre følelsesmæssig forandring, der har resulteret i at jeg for første gang kan mærke mig selv – uden støj fra fortiden. Jeg har fået en indre ro, jeg aldrig har oplevet før.

 

Camilia Højbjerre

 

Forløbet har betydet, at jeg næsten fra den ene dag til den anden, har turde sætte grænser og sådan set gjort det, som en selvfølgelighed, og det er skønt at mærke friheden af.

 

Victoria Ernland

 


Bliv dig selv med alt
hvad du indeholder af
evner, kvaliteter og
en følelse af, at være
værdifuld.

Book en tid og lad os
tale om hvordan.
Jeg glæder mig til at
tale med dig!

Få min 10 siders TJEKLISTE på pdf

Find ud af hvor i dit liv du er utro 

mod dig selv 

Den giver dig svar på hvordan det påvirker dig selv og dine relationer, og hvordan du kan opdage det.

PS. Den koster kun din email og du får samtidig fri adgang til mit inspirerende nyhedsbrev, 

som du let kan framelde dig.