Da jeg i sin tid, for nu mange år siden, uddannede mig til hypnoseterapeut, var det en indre viden der ledte mig. Jeg VIDSTE, at det måtte jeg bare.

 

I dag ved jeg, at det var min sjæl der fik mig bugseret ind på den vej, der var min. Og at det jeg oplevede som viden, var en viden om noget jeg allerede kendte til. En viden jeg havde med mig til dette liv, fordi der var og er brug for den bevidsthed her på jorden.

 

Jeg have tidligere gået til psykolog i flere år, uden de store resultater. Hvilket bekræftede for mig, at der skulle noget andet og mere til. Jeg vidste bare ikke hvad, før jeg talte i telefon med en dame der blot en passant nævnte, at hypnose kunne bruges som en særdeles effektiv terapiform.

Det, der bevidstgøres i disse år er, at vi er langt mere end blot en krop med tanker og følelser. Vi er alle de tre ting, men vi er også en sjæl der for en tid har taget bolig i denne krop. Og sjælen er den der overlever dette liv, og mange tidligere og kommende liv. Den er evig. Og den har hukommelse og bevidsthed med fra tidligere inkarnationer. Og skaber ny hukommelse og bevidsthed i dette liv.

 

Derfor er det ikke nok at forholde sig til tanker og følelser, når vi arbejder med at forløse de udfordringer vi oplever lige nu. Vi skal også arbejde med både sjæl og krop, hvis vi ønsker at blive sat fri til at leve det liv, vi er her for at leve.

 

Jeg kunne på ingen måde have sat de ord på, dengang jeg valgte at blive hypnoseterapeut. Det er erfaret viden, opnået gennem mit arbejde med klienter og gennem min den terapi jeg selv modtager.

Måske tænker du, at hvis det, du skal, bare viser sig SÅ tydeligt som det gjorde for mig, vil du også handle på det. Og måske vil du.

Men de fleste overhører det, fordi de med det samme lader frygten tage over. Frygten der viser sig som bekymring for økonomi. Eller som `hvad vil der ske med mit parforhold hvis jeg gør det? Eller som tvivl på dig selv `kan jeg overhovedet finde ud af det´? Eller som mangel på tid og mulighed `det kan ikke lade sig gøre lige nu´.

 

 

Men vi har allesammen noget, vi er her for.

Og sagen er, at den tydelige indre viden oplever vi måske at få en enkelt gang i livet eller måske aldrig.

Derfor kan du vente længe, imens frygten holder dig fast i det kendte. For frygt får dig til at overveje konsekvenserne. Men når du møder noget der føles rigtigt, er det klogt at handle på det, uden at tænke på konsekvenserne.

 

For dem kender du faktisk ikke.

Du kender kun det første skridt.

Det er altid det, der føles sandt.

 

 

Få min 10 siders TJEKLISTE på pdf

Find ud af hvor i dit liv du er utro 

mod dig selv 

Den giver dig svar på hvordan det påvirker dig selv og dine relationer, og hvordan du kan opdage det.

PS. Den koster kun din email og du får samtidig fri adgang til mit inspirerende nyhedsbrev, 

som du let kan framelde dig.