reference-tine-eriksen-endelig-har-jeg-fundet-noget-der-kunne-hjælpe-mig

Det her, har bare føltes rigtigt

Birgittes tilgang til en er, at man ikke føler sig tabt bag en vogn, selvom ting ikke er lykkedes. Hun er kommet tættere på at forstå, hvem jeg selv synes jeg er inderst inde, end nogen andre jeg har mødt. Jeg kan være god til at få drejet samtalen hen på noget andet, når det kommer for tæt på.

 

 

Det er nok årsagen til min spiseforstyrrelse.

Jeg har været cuttet af mellem hoved og krop. Dette her har været en rigtig god måde for mig, til at få genskabt forbindelsen til kroppen på. Og det tror jeg, har meget stor indflydelse på, at der sker en forandring.

 

 

Det er trygt

 

I forhold til Birgitte, føler jeg, hun har været helt med på, hvor jeg har været. Det betyder virkelig meget, at man kan mærke den forbindelse.

Birgitte har virket meget sikker, så det har været trygt at gå vejen med hende. Det største jeg har taget med, er måden hun arbejder på.

 

Selvom jeg ikke altid kunne mærke så meget i sessionerne, så er der sket en del imellem dem. Som om underbevidstheden arbejdede videre.

 

Forandring hver gang

Man kommer ind og rører ved noget helt grundlæggende i sessionerne 

Det er noget urgammelt, noget grundlæggende i mig, som vi har været inde omkring. Det er svært at sætte ord på, men det har aldrig været ubehageligt. 

Gennem Birgitte er jeg kommet i kontakt med noget dybere i mig selv, gennem meditation. Det er vigtigt. Man kommer ind og rører ved noget, man ikke ellers ikke kommer i kontakt med.

 

 

Nogen vil nok tænke det som noget hokus pokus. Det er at turde slippe tøjlerne og overgive sig. Det er jo svært, fordi vi er så kontrollerede allesammen. Hvad får jeg her, og hvor kommer jeg hen? Det der med bare at se hvad der sker, det er svært, men har været så vigtigt for mig.

 

Jeg kan sige, at det har gjort en forskel for mig 

Jeg har fået en anden slags ro indvendigt, en indre fred. Og netop en tillid til, at ting nok skal gå.

 

Få min 10 siders TJEKLISTE på pdf

Find ud af hvor i dit liv du er utro 

mod dig selv 

Den giver dig svar på hvordan det påvirker dig selv og dine relationer, og hvordan du kan opdage det.

PS. Den koster kun din email og du får samtidig fri adgang til mit inspirerende nyhedsbrev, 

som du let kan framelde dig.