reference-Victoria-Ernland

Det er blevet let at være mig​

Jeg mærker bare en lethed i at være mig lige pludselig, som om at jeg nemmere bare kan være i mig selv og ikke tvivle på alt hvad jeg overvejer og alt hvad jeg gør.

 

Forløbet har betydet, at jeg næsten fra den ene dag til den anden, har turde sætte grænser og sådan set gjort det som en selvfølgelighed, og det er skønt at mærke friheden af.

 

Jeg tror på at det vil hænge ved, og af den grund vil det blive et mere spændende, sjovere og mentalt roligt liv. Og jeg glæder mig!

 

Jeg har været rigtig glad for de lange snakke inden sessionen gik i gang. jeg synes det var rigtig fedt at den lidt psykolog-agtige form også var en del af forløbet. Derudover har jeg følt mig både mødt, set og forstået når jeg har talt om mine problemer.

 

Jeg synes, det er en kæmpe oplevelse at man efter HVER gang, kan mærke at noget på den ene eller anden måde ‘letter’ inde i en. I virkeligheden kan man ikke helt sætte en finger på, hvad der er sket, men det bliver i grunden bare nemmere at være dig, for hver gang man arbejde med et problem.

 

Selvfølgelig arbejder man med det i hypnosen, men det føles lidt som om det bare kommer helt uopfordret og ad sig selv efter en session.

 

Derudover oplevede jeg også, at Birgitte har en fantastisk evne til at pinpointe præcis knuden/konflikten/problemet i det større billede. Som om at hun finder lige præcis den knap der skal trykkes på for at løse de årelange indre kampe, det er vildt.

 

Det er klart en investering i sig selv og sin livskvalitet

Jeg tror ikke man kan finde en mere direkte eller effektiv måde at løse sine problemer på. På blot 5 sessionen er jeg blevet lykkeligere, mere sikker på mig selv og hvem jeg er, jeg er også blevet mere taknemlig for mine medmennesker, og den største forhindring for mig at kunne sætte grænser er pludselig overvundet.

 

På 5 gange. Jeg tror, det taler for sig selv. Og jeg vil bare gerne sige tak.

Få min 10 siders TJEKLISTE på pdf

Find ud af hvor i dit liv du er utro 

mod dig selv 

Den giver dig svar på hvordan det påvirker dig selv og dine relationer, og hvordan du kan opdage det.

PS. Den koster kun din email og du får samtidig fri adgang til mit inspirerende nyhedsbrev, 

som du let kan framelde dig.