header-livsmestring-med-hypnose-og-psykoterapi.-Loeft-dig-selv-til-nye-niveauer-af-indsigt-bevidsthed-og-skab-klarhed-i-dit-liv
anførselstegn-klientreference

At komme her er en oplevelse af, at være et trygt og tillidsfuldt sted, hos en der har kompetencerne, redskaberne og erfaringerne til at se det, jeg ikke selv kan se – en der faktisk kan hjælpe. 

ANNE

Bliv tro mod dig selv

At være tro mod dig selv er fundamentet for det gode liv.  Det, der føles meningsfuldt, enkelt og tilfredsstillende. Hvor du kan være tilstede, være i ro, være dig selv. Og følelsen af ikke at være god nok er væk.

Hvor du bliver guidet af dit hjerte, og kan følge det der er sandt for dig. Hvor du kan mærke, hvad du vil og ikke vil. Hvor tvivlen, utilfredsheden og usikkerheden er meget mindre, og tilliden har fået plads. Tilliden til dig selv, til andre og til livet.

 

Med metoder der forløser traumer og indre blokeringer i dybden opnår du at blive dig selv. Jeg arbejder både med dit sind, din krop og dit energisystem, og forløsningen sker i alle dele. Du får en bevidst forståelse af sammenhængen mellem din situation nu og den bagvedliggende årsag til den. 

Du vil opleve, at være i en meditativ fokuseret tilstand, hvorfra du kan lytte, forstå og samarbejde med hele dit system. 

Design-uden-navn-2-2

Jeg kunne allerede efter første gang mærke, at jeg havde fået et helt andet billede af mig selv, og en helt anden kærlighed til mig selv.

ASTA PLOUGH

Sådan kan du arbejde med mig

Psykoterapeutisk samtale med dyb meditativ forløsning og healing.Varighed 1.5 time

Tre sessioner betalt første gang 

Pris  1700 kr

Pris  4800 kr

Psykoterapeutisk samtale. Varighed 60 minutter

Tre sessioner betalt første gang 

Pris  1100 kr

Pris  3000 kr

Gruppeforløb max 4 personer. Varighed tre x tre timer

Bliv skrevet op til kommende forløb ved at booke en uforpligtende samtale, så vi sikrer os, at det er det rette for dig.

 

Pris  1800 kr

Konfliktmestringsforløb 

Kan betales i to rater

Pris  7400 kr

Design-uden-navn-2-1

Vores snak skaber en større forståelse og bevidsthed om aktuelle ting der foregår, og hjælper til at kunne træffe bedre beslutninger. 

ALICE BYRHOLT

It´s all about being who and what you truly are

 

Dine traumer har forandret dig.

Ved at forvandle dine traumer til indsigt 

bliver du dig selv.

 

Få min 10 siders TJEKLISTE på pdf

Find ud af hvor i dit liv du er utro 

mod dig selv 

Den giver dig svar på hvordan det påvirker dig selv og dine relationer, og hvordan du kan opdage det.

PS. Den koster kun din email og du får samtidig fri adgang til mit inspirerende nyhedsbrev, 

som du let kan framelde dig.